Om hundesportscenteret

Hundsportscenteret ved Aarhus er et nyt træningscenter. Vi lægger stor vægt på positiv træning, hvor der skal være plads til alle hunde uanset race – dog skal det være sociale hunde, der kan omgås andre i et træningsområde. Det skal altid være hyggeligt at komme til træning. Træningen skal være både sjov, udfordrende samt udviklende. Vi vil selvfølgelig differentiere, da det er vigtigt at møde den enkelte hund og dens hundefører, hvor man er. Da det er små hold af 4-8 hunde vil der ikke være lang ventetid og dermed stor udbytte af træningen. 

Indeområde

Stor uopvarmet hal på ca. 375 m2 med gulvtæppe, hvor det er behageligt for hundene at arbejde. Her skal dog nævnes, at vi bruger indesko. Lige når du kommer ind i hallen vil der stå en reol, hvor du kan sætte dine udesko. HUSK venligt også at medbringe et håndklæde til at tørre hundens poter med. 

Klubhygge/klublokale

I forbindelse med hallen er der en lille kaffestue samt toilet. Alle er meget velkomne i kaffestue både før og efter træning. Der er altid mulighed for, at holdene selv kan brygge gratis te og kaffe. Vi opfordrer til, at man lige sidder og evaluerer sammen med sine træningskammerater efter endt træning. 

Udeområde

Lige uden for hallen har vi et stort indhegnet område på ca. 3500 m2. Her vil alt sommertræning blive afholdt. 

Her er jagtlydighedsholdet ved vandhullet.

Parkeringsforhold

Ved ankomst til centeret er der gode parkeringsmuligheder – husk at vise hensyn til andre. 

Luftning af din hund

Det er vigtigt, at hunden er luftet godt af inden træning. Luft din hund i snor op ad grusvejen samt husk at samle op efter dig. 

Instruktørerne

Ingelise Koed 

Jeg har haft hund samt arbejdet med hunde siden jeg var 18 år. Det har altid været en stor del af mit liv. PÅ nuværende tidspunkt har jeg 4 jagthunde, som både bliver brugt til jagt, markprøve, lydighed samt rally-lydighed. Derudover har jeg en centificeret skolehund, der er med mig på job flere gange om ugen. Jeg har været aktiv hundetræner i mange år både inden for jagt og lydighed. Jeg har flere uddannelser både indenfor jagttræning og generel træning af hunde. Jeg har taget en instruktøruddannelse ved Hund og Træning, som er en både teoretisk og praktisk uddannelse, der er baseret på klikkertræningens principper. Jeg elsker arbejdet med hundene, hvor jeg kan se de udvikler sig samt har et skønt liv. 

Janne Hjorth

Jeg har haft retriever i mange år og har været og er stadig prøveaktiv indenfor markprøve, apporteringsprøve, schweissprøve, lydighed og rallylydighed. PT har jeg to Curly Coated Retrievere, en gammel, snart pensioneret konkurrence hund og en ung hund på vej. Jeg har været været træner i de sidste 10 år i min fritid. Det beriger mig at få lov til at hjælpe folk med at få en god relation til hunden. At hund og fører bliver et godt team er fundament for al videre træning.

Anne Baastrup

Jeg har i næsten en menneskealder haft hund, heste m.m. Opvokset på landet, hvor jeg i den grad fik udlevet min store passion for dyr.

Jeg har i en årerække haft labrador. På nuværende tidspunkt 2 stk. Til min store glæde og fornøjelse hver eneste dag.

Har i flere år  undervist i hvalpe/lydighed. Brænder for at hjælpe med at skabe den positive og gode kontakt mellem hund og fører, således at enhver får den hund, som hele familien fortjener, og  Ikke mindst at hunden også får det dejlige hundeliv som den fortjener.

Mottoet “Forkæl din hund med træning”, finder jeg er helt rigtigt.

Gitte Dalsgaard

Jeg fik min første hund i 1980. Det var en labrador. Siden kom der så endnu en labrador ind i huset. Jeg elskede disse dejlige dyr. De blev en del af familien, uden nogen form for træning.
I 2006 fik jeg en fransk bulldog. Jeg fik interesse for at træne med hunden, og herefter tog det fart. 
I 2011 blev jeg uddannet træner i DCH Regi. Siden har jeg været aktiv Rally lydighedsinstruktør. Aktuelt dyrker jeg NoseWork og Tricks med min nuværende hund, som er en Papillon.
Jeg er et passioneret hundemenneske, som brænder for hundens ve og vel.
Som instruktør elsker jeg at inspirere til hundens læring, og være vidne til, at glæde, relation og samspil mellem hund og handler udvikler sig.

Nina Bundgaard

Her skal Ninas tekst stå.

Elisabeth Anbo

Jeg brænder for både den teoretiske og den praktiske side af arbejdet med hunde.

Jeg kan lide at arbejde med de små detaljer, for det er ofte dem der har betydning for om træningen fungerer eller om der er bump på vejen. Jeg bliver helt glad i låget i de der aha-øjeblikke, hvor brikkerne falder på plads hos både hund og menneske.

Og så skal træningen selvfølgelig være sjov for både hund, fører og mig.

Jeg blev i 2022 færdig med Hund & Trænings instruktøruddannelse og går i gang med endnu en instruktøruddannelse, HIPE hos Nina Krüger her i vinter.

Jeg fik min første labrador i 2009. Hende gik jeg til hvalpe- og unghundetræning med og det var først i 2017, da jeg fik en Hvid Schweizisk Hyrdehund, at jeg for alvor kom i gang med lydighedstræning. Jeg har en jagttype labrador på 2 år som er fuld af fart og arbejds-iver.

Jeg træner selv lydighedsprogram hos DCH-Silkeborg samt hos Nina Krüger, hvor jeg nørder lydighedsøvelser fra både DKK’s LP-program samt DCH’s lydighedsprogram.